Speeltuin Santpoort in de krant

 

 

Speeltuin heeft weer ruimere openingstijden

In de Jutter van 25 februari 2016 stond onderstaand artikel over de ruimere openingstijden vanaf 27 februari. Verder alvast een eerste aankondiging voor het Paasfeest!

25 februari 2016 Jutter.jpg

 

Buitenleven is begonnen

Speeltuin Santpoort is in de Voorjaarsvakantie weer dagelijks geopend van 14.00-16.00 uur. Lees meer hierover in het krantenartikel dat op 25 februari 2015 verscheen in Nieuwsblad IJmuiden, Santpoort & Velserbroek.

Nieuwsblad IJmuiden, Santpoort & Velserbeoek dd 25 februari 2015.jpg 

Speeltuin Santpoort heeft nieuwe beheerster


Speeltuin Santpoort is blij dat zij een vrijwilligster heeft gevonden voor het beheer van de speeltuin. In het krantenartikel dat op 5 juli 2012 in de IJmuider Courant verscheen maken we kennis met Renate Siebrand.

 

bron: IJmuider Courant 5 juli 2012

 

 

Inbreker Speeltuin Santpoort opgepakt


De politie heeft een man aangehouden die in januari bij Speeltuin Santpoort zou hebben ingebroken. De verdachte heeft de daad bekend. Lees hier het hele artikel.

 

 

Lullige en knullige inbraak speeltuin Santpoort

Tante Eef van speeltuin Santpoort was dinsdag jarig. Haar verjaardagscadeautje had ze alleen liever niet gehad. Afgelopen weekend is er voor de vierde keer ingebroken bij de geliefde speeltuin. Lees hier het hele artikel in de IJmuidercourant. 


Speeltuin snoept van 100 kilo koek (video)

Video-Speeltuin Santpoort is sinds gisteren honderd kilo koekjes rijker. De meisjes van Verkade kwamen ze persoonlijk afleveren. Tot grote vreugde van de aanwezige kinderen. ,,Dat wordt smullen.’’. Bekijk hier de video