Nieuws

 

RABOBANK IJMOND FIETSTOCHT

Op zondag 10 juni organiseert Rabobank IJmond de traditionele Rabobank Fietsdag. Dit is een sportief evenement voor de inwoners van de IJmond, waarbij de deelnemers een donatie verdienen voor een club. Fietst u mee voor Speeltuin Santpoort?

Op de website van de Rabobank IJmond vindt u alle informatie over dit evenement, zoals de startlocaties, de route, inschrijven, de voorwaarden etc.

Wij hopen dat u voor ons op de fiets wilt stappen!


Rabo-fiets-folder-2018-2-210x300.jpg

GAAT SPEELTUIN SANTPOORT STRAKS GESCHIEDENIS SCHRIJVEN?

Wie regelmatig de Valckenhoeflaan in Santpoort-Noord bewandelt, heeft het natuurlijk allang gezien. Er wordt gesloopt, gesjouwd en gemeten in de populaire speeltuin tegenover de eendenvijver. Maar wat gebeurt daar nu allemaal precies?

“ Wij zijn aan het bouwen van - noem het maar - een historische verrassing,” aldus een geheimzinnig lachend bestuurslid, die hierover liever nog niet veel kwijt wil, maar wél dat er een schitterende aanwinst in het verschiet ligt.

De feestelijke onthulling zal later dit voorjaar plaatsvinden. De precieze datum laten wij later weten! Het kan zijn dat er de komende tijd door de werkzaamheden wel wat overlast is....

 

SPEUREN NAAR HET GOUDEN EI

Op Paaszaterdag 31 maart is in Speeltuin Santpoort weer de traditionele eierzoektocht. Om klokslag 13.30 uur kunnen speurneusjes op jacht naar door de paashaas verstopte eieren. Je mag per persoon maximaal drie eieren inleveren en dan win je iets lekkers.

Maar .... je kunt ook speciale genummerde, groene of gele eieren vinden of zelfs Het Gouden Ei. Je krijgt dan een verrassing. Bovendien wint de vinder van het Gouden Ei, de fraaie trofee van 2018. Kom jij ook speuren? Na afloop kan je nog lekker spelen tot 17.30 u. Veel plezier! Misschien brengt de paashaas ook nog een bezoek aan de speeltuin...

 

ROOKVRIJE SPEELTUIN

In navolging van de overheidscampagne om een rookvrije generatie "te kweken" is de speeltuin Santpoort vanaf 1 Maart ook volledig rookvrij geworden. De spelende kinderen zullen geen rokende mensen meer zien en hopelijk zal de rookvrije generatie daarmee een feit worden. Veel speelplezier voor allemaal!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 .