Schoolreisje of juffendag

Ook voor een leuk schoolreisje of het vieren van juffendag kunt u terecht in speeltuin Santpoort. Dit kan natuurlijk uitsluitend tijdens schooluren. Wanneer u de speeltuin huurt zorgen wij er voor dat u de speeltuin voor de klas of school alleen kan gebruiken. U huurt de speeltuin dus niet met andere scholen tegelijk.

De huurkosten voor de speeltuin zijn € 15,00 per half uur.

De speeltuin heeft de beschikking over een binnenruimte, die ook gehuurd kan worden. De kosten hiervan zijn € 15,00 per keer (bovenop de kosten voor de huur van de speeltuin).

U mag zelf eten en drinken mee nemen, maar u kunt ook kleine consumpties, zoals limonade, ijsjes en koffie of thee bij de speeltuin kopen.

Met name in de lente en zomer zijn er veel scholen die de speeltuin willen gebruiken. Wij proberen dit zo zorgvuldig mogelijk in te plannen. Wilt u de speeltuin bezoeken voor uw schoolreisje / juffendag, dan kunt u dit kenbaar maken door een mailtje te sturen naar info@speeltuinsantpoort.nl. Reserveringsaanvragen graag uitsluitend via email. De beheerder van de speeltuin zal dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen en de definitieve afspraak met u maken.